Mama coaching

Moeders in balans!

Investeren in jezelf is de beste investering die je kunt doen!

 

Hoe ik werk

Ik geloof dat jij alle antwoorden al in je hebt. Ik creëer de ‘safe space’ waarin jij je eigen oplossingen kunt (her)vinden. Dat doe ik op een enthousiaste, rustige, kritisch empathische manier en met bijna 20 jaar ervaring. We onderzoeken samen jouw ideale situatie en richten ons op blijvende verandering.

Je verandert in de eerste plaats deze (negatieve) patronen voor jezelf. En daarmee doorbreek je deze automatisch ook voor je kinderen: hoe mooi is dat?!

Wil jij de cirkel doorbreken?

Stap 1 – Gratis online KLIK-gesprek

Voor we samen aan de slag gaan, kijken we altijd of er een klik is. Dit doen we tijdens een gratis online kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hierin onderzoeken we samen jouw coachvraag. Ik geef je in dit gesprek ook een inschatting van de verwachte duur en kosten van het coach-traject, zodat je weet waar je aan toe bent.

Stap 2 – We gaan ervoor

Als jij er klaar voor bent, gaan we er samen vol voor. Jij kunt kiezen tussen on- of offline sessies. Ook wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden. Of een combinatie van deze opties. Verwacht al mijn goede vibes, deskundigheid en oneindige support!

Stap 3 – Nooit alleen

Aan het einde van het traject, blikken we terug op de groei die jij hebt doorgemaakt. Uiteraard ben je ook nadien altijd welkom voor een los gesprek, wanneer je daar behoefte aan hebt. Zo sta je er nooit alleen voor!

 

Tarieven

In het gratis KLIK-gesprek nemen we samen door hoe ik je kan helpen, en hoeveel sessie’s er in eerste instantie voor jou nodig zijn. Ik informeer je dan over de verschillende pakketten, zodat we samen een oplossing kunnen vinden die bij jou past.

Particulier

Ik werk graag langer met je samen om écht dingen te kunnen veranderen. Daarom bied ik coaching enkel aan in een traject vorm. Trajecten van 3 tot 6 maanden vanaf  €747,-. Bespreek in het klik-gesprek de mogelijkheden die het best bij jouw situatie passen. 

Zakelijk

Informeer naar de mogelijkheden, ik lever graag maatwerk en kan voor een traject een passende offerte opmaken.

Steeds meer werkgevers zijn bereid om de kosten voor coaching te vergoeden. Soms vanuit een persoonlijk (opleidings)budget. Vraag voor de mogelijkheden je leidinggevende of HR/P&O of hier budget voor is of vrijgemaakt kan worden. Ik kan hiervoor een passende offerte voor je werkgever opstellen.

Gratis aanbod

Je bent ook welkom in mijn online community Moeders in Balans! op Facebook, waar we met een mooie club mama’s elkaar supporten bij het vinden van balans in het moederschap.