Online Training

Online training!

Stilstaan is soms nodig om dingen weer helder te kunnen zien!

Online training

Ben jij moeder en heb jij een hoop ballen hoog te houden? Wil je eigenlijk wel anders maar ontbreekt het je aan tijd en ruimte? Volg dan mijn online training Moeder in Balans! Hiermee stap je even uit de dagelijkse situatie en neem je de tijd en ruimte voor reflectie en ontwikkeling van jouw als vrouw en moeder. 

In deze training neem ik je stap voor stap mee door stil te staan bij hoe het nu met je gaat, wat zijn je dromen en tot slot maken we een plan waar jij zelf mee aan de slag kan. En no worries, jij kunt dit helemaal op je eigen moment en in je eigen tempo gaan doen. Maar weet wel dat als je echt anders wilt je hier wel tijd en ruimte voor moet nemen. Dat zullen je eerste  stappen richting verandering zijn! 

Jij bent hier niet voor niks. Je bent op mijn website omdat je voelt dat er nog veel meer potentieel in jouw als werkende moeder zit. En dat je nog veel meer van het moederschap en alle andere rollen kunt genieten. Je weet alleen niet hoe. 

Je geniet niet meer zoals eerder van het leven en bent op zoek naar ontspanning en balans. 

Meer levensvreugde en geluk.

Zodat je de vrouw en moeder bent die je zou willen zijn. 

Maar op dit moment ben je allesbehalve wie je zou willen zijn. 

Al die verschillende rollen en je eigen verwachtingen maken dat je steeds meer uitgeput raakt en steeds minder plezier hebt in wat je doet. 

Is dit het nou?…

Tijd om dit patroon te doorbreken!

Want terwijl jij door blijft rennen en alle ballen hoog probeert te houden, jezelf weg cijfert en nog harder je best doet om controle te houden is het juist nodig om een stap terug te doen

Hoe zit de training in elkaar?

  • In 4 weken ga je aan de slag met: waar sta ik nu, wat zijn mijn dromen, waar loop ik tegen aan en hoe kom ik in actie?
  • 4 modules voorzien van video’s en opdrachten waar jij zelf mee aan de slag gaat.
  • Je volgt de training in  je eigen tijd en kan zelf je momenten inplannen waarop jij met de modules aan de slag gaat, geen druk.
  • Na de training heb je helder wat jij anders gaat doen en hoe je in actie gaat komen om jouw pad te volgen. 
  •  Ook een optie met een coachcall van 30 minuten om jouw actieplan te bespreken! 

De investering de 4-weekse online training bedraagt 27,-

De investering voor de 4-weekse online training én een coachcall van 30 minuten om je actieplan te bespreken bedraagt 79,- 

 

Wat zeggen anderen?

Annelies heeft mij echt in beweging gekregen!
-Mar jolein
 
 
Annelies is geweldig.
Ik zat in mijn eigen niet fijne wereldje, en zag vooral hobbels op de weg en zat erg in het negatieve.
Annelies heeft mij in laten zien, dat als ik iets wil veranderen, ik zelf de touwtjes in handen moet nemen. En nu ik niet te stoppen ben en zo vastberaden, voel ik mij zelf steeds beter en beter, en zo ook mijn gezin!
Dankjewel lieve Annelies 
– Sab Rina
 
 
Met de opdrachten vanuit ‘moeders in balans’ aan de slag gegaan en het werkt. De betrokkenheid en het enthousiasme van Annelies vond ik aansprekend!
– Lydia

Nog even voorstellen!

Hi, ik ben Annelies en ik woon met manlief en twee jongens in het Groningse Leek. Als werkende moeder weet ik hoe ingewikkeld het is om alle ballen hoog te houden. En waar ik toen ik net moeder was geworden regelmatig dacht dat ik een ‘Superwoman’ moest zijn, weet ik inmiddels beter.  Ik heb geleerd om in plaats van voor alles en iedereen te zorgen in de eerste plaats voor mezelf te zorgen. Het is mijn missie om jouw als moeder te laten ervaren dat het moederschap leuk en ontspannen kan zijn!

Al ruim 15 jaar help ik vanuit verschillende functies mensen bij gedragsverandering en ik geloof dat iedereen kan veranderen als je het maar op jouw manier doet! Daarom heb ik ook uiteindelijk mijn hart gevolgd en ben ik mijn praktijk als mama coach gestart naast mijn werk als gezinstherapeut. 

Je bent nu op de pagina voor mijn online training maar weet dat ik ook individuele coachtrajecten verzorg zodat we echt samen kunnen werken aan jouw verandering en waarbij ik je oneindige supporter ben en je liefdevolle stok achter de deur! 

re-integratie

Veelgestelde vragen

Voor wie is de training bedoeld?

Deze online training is bedoeld voor moeders die open staan voor persoonlijke ontwikkeling en groei. En die bereid zijn om oprecht en kritisch naar hun eigen dagelijkse leven te kijken. Dat is de voorwaarde om ook echt in actie te kunnen komen en daar een plan voor te maken. 

Wanneer start de training?

Je kunt op elk moment starten met de training, zodra jij de training hebt gekocht kun je beginnen. Het leuke aan de Summer School is natuurlijk dat jij deze zomer, wanneer je iets meer tijd hebt zonder de dagelijkse rat race, super goed in je eigen ontwikkeling kunt investeren!

Wat is de investering?

De investering de 4-weekse online training bedraagt 27,- inclusief BTW

De investering voor de 4-weekse online training én een coachcall van 30 minuten om je actieplan te bespreken bedraagt 79,-  Inclusief BTW

Hoe weet ik zeker dat jij mij kunt helpen?

Niks is zeker in het leven 😉 Maar met ruim 15 jaar ervaring met het helpen van mensen durf ik er vanuit te gaan dat ik je goed kan helpen. Om je laatste beetje twijfel weg te nemen en je tegemoet te komen, bied ik een ‘niet goed, geld terug’-garantie op deze training. Ben je niet tevreden, dan krijg jij je geld terug.

Heb je andere vragen? Stuur dan gerust een mail naar info@coachannelief.com